torsdag 10. januar 2008

Som de fleste sikkert har fått med seg har det de siste ukene vært en del uroligheter rundt om i Kenya. Heldigvis virker det nå som om det begynner å stabilisere seg. Vi vil bare understsreke at vi er trygge her på tomta. Beklager at denne uttalelsen kommer noe sent, men det er fortsatt nødvendig med forbønn for situasjonen i landet; spesielt for mattransport og forsoning mellom de forskjellige stammene.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Godt dere er trygge ;)Og at situasjonen ser ut til å stablilisere seg, det er herlig!

Sigrid sa...

Flott at dere har det bra, var ganske bekymra for dere da jeg etterhvert innså at det jo er i Kenya dere er! (Vims? Jeg? Aldri.)

Veldig off-topic, men Lene, jeg har en invitasjon til deg og Gjermund, skal jeg sende den til Kristiansand eller Kenya? ;)

Klem Sigrid Kusine

Anonym sa...

Ååå! Så gøy! Dette fikk meg helt i hundre! Men du kan nok få lov å sende den til Kristiansand - så er den i sikre hender... =) Å, som jeg gleder meg til å få posten når jeg kommer hjem!

Sigrid sa...

Jeg har nå også sjekket din "vanlige" blogg, og fant noe som i all min influensaelendighet fikk meg til å le høyt: BOB MARLEY-VITSEN!!!

Jeg vet ikke med deg, men den får meg alltid til å tenke på familieselskap, Torstein og Henning og meg og deg... Ah.. Good times.

Vilde sa...

Godt dere har det bra i alt rotet der nede. Men man blir litt bekymret når du går rundt å kliner med sjiraffer, Lene...