torsdag 20. desember 2007

Juletrefest!


























I går kveld var den store kvelden. Vi fikk oppleve en juletrefest uten sidestykke. Her var det over 100 gjester som kom sammen for å feire høytidens glade budskap. Høydepunktet var uten tvil Papapano-skuespillet fremført av de yngste skolebarna. Ellers fikk vi servert flotte julesanger (både kor og allsang), mat, tradisjonelle julekaker og riskrem! Til sist fikk vi skikkelig hjemlengsel da vi flokket oss rundt juletreet og sang av hjertets lyst.

Det var mange barn tilstede, og gleden ble stor da julenissen fra selveste Kilimanjaro dukket opp midt under fremføringen av "På låven sitter nissen".

Ingenting manglet for å gjøre dette til en uforglemmelig kveld. Og vi er nå klare for skikkelig julefeiring. I morgen ettermiddag tar vi tog fra kolonitiden (www.) nedover til kysten av landet, nærmere bestemt Mombasa. Her skal vi tilbringe 8 netter på hotell, før vi returnerer til Nairobi for å feire nyttårsaften.

Nå vil til sist benytte anledningen til å ønske dere alle en god og velsignet julehøytid. Vi setter umåtelig stor pris på alle som følger med og tenker på oss! Tusen takk for det gamle!

(Dersom noen skulle ønske å slå på tråden, er vi tilgjengelige på Maries mobil: +254 728 027965)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Kjempeflott blogg dere har. Koser meg med å lese om dere og alle opplevelsene dere har. Frister ikke med termitter akkurat. Tror jeg foretrekker pinnekjøtt heller :-)
Vil få ønske dere en velsignet jul og et godt nytt år.
Savne deg Lene. klem fra tante i Breimyrkollen

Anonym sa...

Hei Marie og Lene! I dag er det julaften. Huset er fullt av folk pluss Borka. Alle sammen ønsker deg god jul! Vi savner deg veldig. Det er bare du og snøen som mangler. Nå må det bli slutt med denne reisinga ved juletider(pappa). Vi hadde en fin kveld i går med rypemiddag og multekrem. Tormod er i storform, han har skutt sitt første rådyr. Det er gråvær og blaut i dag etter ei ukes tid med klarvær og kulde. Skal hilse fra farfar spesielt, han har vært her siden i går. Mange klemmer fra oss alle.Vi ønsker deg alle en fin julekveld.