onsdag 19. desember 2007

Vismenn fra Østen

Mandag 17. desember fikk vi den ære av å motta ærverdig besøk fra Eivind Haaland med følge i form av amerikansk venn (Matt). Marie og Lene tok på oss oppgaven med innføre gutta i den afrikanske kulturen og kom me nyttig - og til dels overflødig informasjon om hvordan overleve i landet. Vi hentet ferskingene på et kjøpesenter, og brakte dem i noe skranglete lokaltransport tilbake til Scripture Misson (hvor vi holder hus). Her fikk de en smakebit av det harde TeFT-liv med både ferdiglaget middag, bassengkos, gratis internett, volleyball og UNO.

Til Geir og Grete Haaland: Vi kan bekrefte at sønnen deres holder seg godt og er ved friskt mot for oppgavene som ligger foran. Så dere kan bare slappe av i julefred.

Da vi var lei gjestene, ba vi en bønn for hjemreisen før vi sendte dem av gårde i en taxi. Vi har ikke hørt noe fra dem etter dette. Vennligst legg inn kommentar dersom noen har informasjon om de fremdeles er i live.











Heltane fra sørlandet + julenissen = sant.










Eivind og Matt koser seg i den grønne ”gangster-matatu’en” (minibuss) med flatskjerm og musikk-video. Pris for 45 min: i underkant av 5 kr. Marie spanderer! :P

4 kommentarer:

Anonym sa...

Marie er raus!

Anonym sa...

Marie er raus!

Anonym sa...

Jeg savnet tilbake til USA da jeg hørte den deilige stemmen til Matt... det var en gledens dag det der.

Anonym sa...

Hei dere omsorgsfulle engler. Takk for den varme velkomsten dere gav vår kjære sønn da han kom den lange veien før å levere gaven fra sin kjære broder. Besøket må vist ha gjørt stort inntrykk på dere siden dere via de en repotasje på sida deres.. he-he. Det var synd dere hadde så lite luksus å by på, men heldigvis kommer han fra trange kår....... Vi ser at dere har begynt Julefeiringa allerede. Etter det vi forstår virker den helt lik vår...eller ? Vi ønsker dere begge en riktig gledelig,fredelig og velsignet Jul og mange positive opplevelser og åpenbaringer også i det nye året. Mange gode varme juleklemmer, fra det kalde nord, fra Geir og Grete