fredag 22. februar 2008

Kysten


Som nevnt tidligere har vi nylig hatt en tre-ukers utflukt til kysten av Kenya. Vi besøkte Voi, hvor vi fikk oppleve radioarbeidet, og Msambweni, der muslim-misjon var i fokus. Herlig å komme seg bort fra hovedstaden igjen - og særlig å få møte havet som vi liker så godt.

En av dagene dro vi til en slangepark. Litt skeptisk til sikkerheten, ettersom de fleste burene sto for fall. Likevel ble vi go'venner med amfibiene. Dette er en kvelerslange som ble fanget på en golfbane like ved. Herlig type!


Mens Marie og Karen Elis var på sykehuset og tok malariatester, koste Lene seg med de lokale. De tok henne inn i varmen, og brukte henne som gratis arbeidskraft. Her lager hun takplater av palmeblader til de lokale hotellene.
Avslapping på ekte digo-vis. Helt normalt å legge inn en sovepause i besøket.
På besøk i en masai-landsby fikk Marie æren av å melke ei ku. Det
gikk over all forventning. Melka kom riktig nok ikke oppi melkeflaska, men til å være ei jente med tidligere kuskrekk, sier hun seg fornøyd!

Klasserommet vårt i Msambweni.


På besøk i ei kirke full av liv og røre! Her var det sang og dans på høyt nivå!


Dr. Lucy i aksjon med hjemme-utgaven av malariatester.
Både hun og sykehuset kom til den konklusjon at de to utslåtte ikke var bærere av denne sykdommen. Heldigvis!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei, ser ut som dere har det digg, men må bare oppklare en eventuell misforståelse som kan ha oppstått blant leserne.

Marie står med en slange rundt halsen og dere skriver at hun har blitt govenner med amfibiene. Ser vi på dyregruppenes systematikk under klasse amfibier finnes kun padder, frosker og salamandere ...!? Mens i Klasse Krypdyr(Reptilia), Orden skjellkrypdyr, Underorden Slanger finnes nok deres art..