lørdag 6. oktober 2007

Til den det måtte angå

Kjære kjærester, familie, venner, perifere venner, bekjente og diverse skuelystne.
I anledning vår pilgrimsreise til Afrika , tenkte vi det ville være artig å tilfredsstille det store plenum, som sårt har gitt uttrykk for ønskede oppdateringer. Så her er en blogg.

På forhånd vær så god.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Fin blogg..

Anonym sa...

JA

Anonym sa...

bra blogg:) love you!

Hilde sa...

Flott blogg og fantastisk prensentasjon av dere!

Katrine sa...

Takk takk!

Anonym sa...

Hei Lene! Nå må jeg først få komme med en liten beklagelse for at jeg ikke har kommentert før nå. I å med at jeg ikke har tatt deg med den daglige blogg runda (siden du ikke oppdaterte fullt så ofte som andre...) hadde jeg nesten glemt den forrige bloggen. Dette er ikke en unnskyldning bare en liten forklaring.

Jeg skammer meg.

Ellers er jeg henrykt over å kunne få lov til å lese på denne NYE fantastiske bloggen. Som den perifere vennen jeg er( eller jeg tar meg den friheten å kalle meg en venn) skal jeg følge spent med. Ellers vil jeg ønske deg, dere en fantastisk tur i Afrika, rettere sagt Kenya. Du er ei utroli bra jente! Mer tør jeg ikke å si, grunnet din sivilstatus.. Dette ble mye vas, og altfor langt. Håper du har det fint!

Anonym sa...

HeiHei =) Få ønske deg en god tur til Afrika :) Koslig og ha besøk av deg og Berglot :)
Klem fra Marthe =)

Anonym sa...

Se det jenter, nå er dere endelig på plass. Deilig, kan jeg tenke meg :)
Imponert over den kreative sida deres med presentasjon av dere i form av et dikt. Artig !! Og flotte bilder av to nydelige ungdommer i sin beste alder. De guttene som har fått fanget deres oppmerksomhet er HELDIGE!!! (hem-hem:))
Ønsker dere en flott reise i det nye "landskapet" derres på alle mulige måter. Hilser med salme 37,4. Ha din lyst og glede i Herren så gir han deg det ditt HJERTE ønsker. GOD BLESS. Klem fra Grete Haaland

Anonym sa...

Ahlan wasahlan! (Hello:arabisk) Endelig er dere altså på nett. Litt flaut å kommentere rett etter mamma, men jeg følte det var rett tid for å si hallo. I og med at en del av vårt staff har vært innom Afrika, ja kenya faktisk, har jeg en svak fornemmelse av at dere kommer til å få en fin tur. En leder bekreftet at det er lettere å få noen arbeidsløse afrikanske kvinner til å vaske tøyet ditt enn en politisk engasjert muslim i Vest-Banken. Heh.. Digger rimet deres, og jeg setter meg på mottakerlisten deres når albumet, med afrikanske trommer i bakgrunnen blir gitt ut.

Ja.. lykke til den store verden, jenter

Anonym sa...

Hei Lene og Marie! Så fin blogg:) Og utrolig kult dikt! Gleder meg til å følge med her framover;-) God tur og lykke til i Afrika!