tirsdag 16. oktober 2007

Oppvarming på Fjellhaug

Da var tiden inne for vår aller første oppdatering. Siden sist har vi pakket sekkene, og rettet våre neser mot den østre delen av landet, nærmere bestemt vår alles kjære hovedstad; Verden , Europa, Norge, Oslo, Sinsen, Fjellhaug.

Her har vi så smått begynt på de fysiske og psykiske forberedelsene til utenlandsoppholdet. Gjengen er en god sum, og går under navnet "De tolv". Vi blir vist frem rundt på bibelskolen som den nye juvelen i krona. Vi blir sett på som misjonærspirer, og får nyte godt av rikelig med vanning og gjødsling i form av oppmuntring og oppvarting.


Dagen begynte med opplæring i sang og musikk. Vi har fått i oppgave å lage et sangreportoar med livlige bevegelser for å kunne ha noe å stille opp med rundt hos de ulike menighetene. Vi ser frem til å svinge oss til afrikanske rytmer når den tid står for døren. Etter lunsj dro vi på isen
og spilte ishockey. Det gikk villt for seg. De med noe dårligere dypdesyn, koordinasjon og kondisjon fikk smake
veggen både titt og ofte. Men vi er storfornøyde.



3 kommentarer:

Anonym sa...

åh,fy så eg savne fjellhaug bare itte någen dagar når eg lese om dåkk...! bra dåkk har d kjekt,der dåkk sove på harde golv i klasserommå våre (du lene sko jo strengt tatt fått nyggelen te mitt rom:S:P) mn kos dåkk videre!! sneikz;)

Anonym sa...

åh, forresten,må helsa te Aud frå meg;)

Anonym sa...

Regner med at Lene ble hallens beste! ;)